De nieuwe collectie en sale bij Heerenzaak.nl

Twee keer per jaar zetten wij onze hele winkel op z’n kop, we doorlopen alle kleding en alle accessoires die wij verkopen en selecteren daaruit de sale. Stuk voor stuk topmerken overhemden, broeken, T-shirts en andere mode accessoires die nog steeds modieus zijn maar ons assortiment gaan verlaten. Dit is nodig omdat er bijna maandelijks nieuwe producten onze winkel binnengaan.

Omdat we twee keer per jaar sale hebben en we niet wachten tot er nog maar enkele maten of pasvormen verkrijgbaar zijn, kun je als man, welk postuur dan ook, goed winkelen in de sale periodes. Ben jij nieuwsgierig wat er momenteel in de sale is bij Heerenzaak.nl? Kijk dan eens op onze website in de categorie “sale”!

Ook onze nieuwe collectie kun je bewonderen op Heerenzaak.nl

Zodra er nieuwe artikelen of kleding onze winkel binnenkomt, wordt deze ook getoond op onze website onder de categorie “nieuwe collectie”. Omdat er zoveel nieuwe input is wordt deze categorie niet 2 keer per jaar bijgewerkt maar bijna wekelijks.

Neem gerust eens een kijkje om te zien wat er momenteel in de mode is. Je zult je trouwens verbazen over de prijs want ondanks het de nieuwste mode is van sterke merken, betaal je bij Heerenzaak.nl nooit teveel. Wij bieden kwalitatief goede producten tegen een eerlijke prijs met een hoge service.

Heerenzaak.nl

Service offline en online hetzelfde!

Er is één verschil tussen onze offline en online service en dat is de koffie. Kom je op bezoek in onze Heerenzaak op de Maasstraat 89 in Amsterdam, dan krijg je een heerlijke bak koffie of kop thee. Deze kunnen we je helaas niet aanbieden als je onze online winkel bezoekt. Verder is de service en de hulpvaardigheid van ons personeel zowel offline als online precies hetzelfde.

Winkel je online dan kun je eenvoudig een chat openen met één van onze medewerkers en vragen stellen. Met de maattabel op de website bepaal je eenvoudig zelf je maat door een aantal stappen te doorlopen en als je onverwacht toch iets niet goed gekocht hebt kun je het eenvoudig terugsturen. Kom gewoon eens kijken bij de Heerenzaak, doe het offline of online! We heten je welkom!